ESCOLA SANT MARC 17-18

ESCOLA SANT MARC 17-18

divendres, 18 de març del 2016

EASTER

FIVE LITTLE BUNNIES SONG

 EASTER COUNTING SONG

dijous, 17 de març del 2016

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 2016-2017

 INFORMACIONS SOBRE LES PREINSCRIPCIONS

DEL 30 DE MARÇ AL  7 D’ABRIL DE 2016

HORARIS:
DILLUNS, DIMARTS I DIVENDRES, de 9 a 10 del matí i de  2/4 d’1 a 2/4 de 2 del migdia.
DIMECRES I DIJOUS, de 9 a 2/4 de 2 del migdia.

PER A MÉS INFORMACIÓ I HORES CONVINGUDES PODEU TRUCAR A L’ESCOLA: 938250953

JORNADA DE PORTES OBERTES

dijous, 10 de març del 2016

ANEM A TEATRE!

Demà divendres, el nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior aniran al Teatre Municipal de Berga a veure un espectacle de titelles: “ El fantástico viaje de Jonás el espermatozoide”

divendres, 4 de març del 2016

PREINSCRIPCIONS

INFORMACIÓ SOBRE LES PREINSCRIPCIONS.
El termini previst per presentar les sol·licituds és del 30 de març al 7 d'abril. Properament us anirem donant més informació sobre el procés.
El diumenge, dia 3 d'abril, celebrarem la JORNADA DE PORTES OBERTES i el TRADICIONAL CONCURS DE DIBUIX. Animem a tots els familiars, veïns, amics... adults a participar fent un dibuix sobre "ELS JOCS OLÍMPICS"
Hi esteu tots convidats!!!

INFORMACIO SOBRE LES PREINCRIPCIONS AL GENCAT

CARAMELLES I CONCURS DE DIBUIX

S'acostem les caramelles i el Concurs de Dibuix. La cantada de caramelles aquest any serà el dissabte 26 i diumenge 27 de març. I el Concurs de Dibuix i Jornada de portes obertes serà el diumenge 3 d'abril.
Us animem a participar en tots els actes programats! Per anar practicant podeu entrar a l'apartat del web FEM MÚSICA (VEURE LATERAL DRET) on hi trobareu moltes coses que us agradaran.
VINGA SOM-HI!!!
També podeu entrar des d'aquest enllaç: FEM MÚSICA

dimarts, 1 de març del 2016

Alice. Play in English

ENGLISH  NEWS

             
Alice

 English play

 
  • Primary, 60 minutes / Primària, 60 minuts
  • 3 actors-actresses / 3 actors-actrius
  • When: the next Wednesday, 13th April 2016 /el proper dimecres, 13 d'abril de 2016
  • Place: “The Theatre Wheat” / Lloc: el Local del Blat”
  • Time: 11 o’clock / Hora: les 11 en punt


This new show is based on the famous story "Alice in Wonderland" by Lewis Carroll. When our up-to-date Alice falls asleep unintentionally enters a magical world where besides white rabbit, there is the craziest of Mad Hatters and Queen of Hearts is always angry. Through her journey he learned many things about the holidays and festivals of the English-speaking world, including Easter (Pasqua), Halloween, St. Valentine, Christmas (Nadal), Saint Patrick (Sant Patrici)... But Will Alice return in time for the teatime? Only if our audience can help her...

 

Aquest nou espectacle està basat en la famosa història “Alícia al País de les Meravelles” de Lewis Caroll. Quan la nostra Alícia actual s´adorm sense voler, s´endinsa cap a un món màgic on a més de Conills Blancs, hi troba el més esbojarrat dels Barreters Bojos i una Reina de Cors que sempre està furiosa. Al llarg del seu viatge aprèn moltes coses sobre les vacances i festivals del món angloparlant, incloent-hi Easter (Pasqua), Halloween, Saint Valentine, Christmas (Nadal), Saint Patrick… Però, tornarà l’Alícia a temps per l´hora del te? Només si el nostre públic pot ajudar-la…