ESCOLA SANT MARC 17-18

ESCOLA SANT MARC 17-18

dilluns, 8 de maig del 2017

PROJECTE D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS A ESPOT

THE CAVALRY HAS ARRIVED!

Ahir diumenge dia 7 de maig, vam sortir de Gironella amb motxilles carregades de ganes de passar-ho bé i ampolles d'incertesa: què ens depararan aquests set dies?
El viatge no ens va semblar molt llarg, el temps acompanyava i ja teníem ganes de veure el nostre allotjament i de conèixer els valencians que compartiran estança amb nosaltres.


SUCH A GOOD DAY!


Quin bon dia feia a l'arribar,
maletes a la vorera i moltes ganes de berenar!






NICE TO MEET YOU TEACHERS.


A l'entrar a l'hotel de SuperEspot, ens van rebre el Ruben, el coordinador, i la Miriam amb tot el seguit de monitors anglesos que ens ensenyaran un munt d'English!! Anem a fer la prova de nivell.




GOOD MORNING!

Comencem un nou dia agafant moltes energies. Un esmorzar contundent que ens ajudarà amb les activitats del matí. El Raul i l'Àlex també han menjat amb deliri.
PiZap

KEEP IN TOUCH.

Recordem a les famílies que el dimarts i el dijous, de 19h a 20h podreu contactar amb els nens i nenes al número 673560593. En continuarem parlant. 


ON TIME.

Els horaris s'han avançat una hora dels que teniu als dossiers, ja que els monitors han cregut que així el funcionament seria més efectiu i els nens podrien anar més descansats.



See you tomorrow!