ESCOLA SANT MARC 17-18

ESCOLA SANT MARC 17-18

divendres, 12 de maig del 2017

SUNNY DAY: READY FOR FAUNA!

FAUNA DAY

Avui ens hem despertat amb un dia radiant! Hem tornat a veure el blau del cel i el que ha estat més sorprenent: amb neu nova a les muntanyes!!

El matí l'hem començat d'hora fent una escapada a Espot on hem visitat el museu del Parc Natural d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Hem après moltes coses sobre la creació dels Pirineus i les roques granítiques; alguns dels animals que hi habiten; els arbres que van canviant segons sigui de solana o obaga o més o menys altura.

Després, ens han proposat de participar en un Concurs de dibuix sobre Espot: tenim uns artistes!

Mentre tornàvem caminant des d'Espot fins a l'hotel, em decidit desviar-nos en el camí per a poder visitar una Font de Sofre, però unes cabres amb les seves cries ens han barrat el pas i hem decidit no apropar-nos-hi, ja que podien ser agressives per protegir els petits.


Ens em engrescat i hem pujat per la banda del riu que havíem fet dies anteriors, però avui amb la fantàstica llum del sol.

Per la tarda, una mica d'esport, entrega de premis del concurs de dibuix i a acabar la caseta d'ocells! Una mica més tard, ens reunirem amb els valencians per completar la tarda tots junts amb la neu i les històries que queden per compartir.

Per la nit ens toca la gran festa final amb l'entrega de diplimes a l'hotel amb música proposada pels nens.


Serà un gran últim dia a Espot.


Més fotos a: https://drive.google.com/open?id=0B4ZlbULMocLfcHd6dUhLdGExNlE

See you!